New Music Artist Videos
4,507 Videos. Showing from #1
Fan S. Noli - Merr e zgjidh (1924)

Add to EJ Playlist  Nje nga shkrimet e Fan Stilian Nolit mbi karakteristikat e shqiptareve te krahinave te ndryshme. FAN NOLI --MERR E ZGJIDH (1924) A te duhen luftetare? Dhe ar...

Fan Noli

Add to EJ Playlist  Arratisur, syrgjynosur, Raskapitur dhe katosur Po vajtonj pa funt, pa shpresë, Anës Elbës, anës Spree-së. Ku e lam' e ku na mbeti Vaj-vatani e mjer-mileti An...

Shkolla e Mesme Teknike Fan S. Noli Podujev Xll/2

Add to EJ Playlist  Shkolla e Mesme Teknike Fan S. Noli Podujev Xll/2.

Shkolla Fan S. Noli

Add to EJ Playlist  Kjo vidjo eshte bere me qershor te 2008 ne Tirane tek shkolla Fan S. Noli, tek pazari i Ri. Vidjo i dedikohet te gjithe atyre nxenesve qe kane qene dhe jane ...

Recitim i poezise Anes Lumenjve nga Fan Noli

Add to EJ Playlist  Recitim i poezise "Anes Lumenjve" nga Fan Noli Recitim i poezise "Anes Lumenjve", shkruar nga Fan Stilian Noli ne vitin 1928. Kjo poezi eshte shfaqur ne film...

FAN NOLI (rregjistrim audio)

Add to EJ Playlist  Fjalim i FAN S. NOLIT në shoqatën Vatra.

SH.M.L.T "Fan S.Noli Maturant 2014

Add to EJ Playlist  By Bedri Islami Dj BeDi Kontakt : www.facebook.Co m/DjBeDi1.

SHOW ARTISTIK UNIVERSITETI FAN NOLI KORCE

Add to EJ Playlist  video kamera LULI STUDIO cel.069 36 99 401 Korça - Albania Maj 2013.

Recitim nga Mirush Kabashi - Plaku nga Fan S Noli

Add to EJ Playlist  Recitim nga Mirush Kabashi ne Oakwille, Ontario Meeting House,14 Maj , 2011 - Plaku nga Fan S Noli Per me teper video te cuditshme dhe interesante, abonohuni...

Fan Noli - Në nje video të rrallë dhe autentike

Add to EJ Playlist  Atdhetari dhe politikani Fan S. Noli, vjen i gjalle permes pamjeve filmike dhe zerit te tij. Materiali eshte xhiruar nga kamera amatore ne vilen private te N...

Analiza më e qëlluar mbi shqiptarët nga Fan Noli (1923)

Add to EJ Playlist  "Në vendin tonë mbretëron konfuzioni i pesë anarkive E para, anarkia fetare: katër fe të ndryshme që s'kanë zënë rrënjë në zemrën e një populli pagan. E dyt...

KL E 12-9 SHKOLLA E MESME FAN.S.NOLI PODUJEV NE BREZOVIC 2011

Add to EJ Playlist  Kl E 12-9 SHKOLLA E MESME FAN.S.NOLI PODUJEV NE BREZOVIC 2011.

NuhiVinca 1968_"Per Ju Flet Fan S. Noli"

Add to EJ Playlist  Nuhi Vinca ne stadionin e Gjakoves ne vitin 1968. Poezia e recituar eshte "Per ju flet Fan Noli" ne mitingun e shkrimtareve.

SHKOLLA E MESME TEKNIKE "FAN S NOLI,,PODUJEV EKSKUZIONI NE SHQIPNI 2011

Add to EJ Playlist  SHKOLLA E MESME TEKNIKE "FAN S NOLI,,PODUJEV EKSKUZIONI NE SHQIPNI 2011.

Bypass Show - Fan S. Noli per Ndergjegjjen Kombetare - Agim Bajko - 1 Tetor 2013

Add to EJ Playlist  https://www.fac ebook.com/bypas sshow http://vizionpl us.al/programe/ bypass-show/ https://www.fac ebook.com/Vizio nPlusTV.

Recitim nga Mirush Kabashi - Plak Ashik Topalli nga Fan S Noli

Add to EJ Playlist  Recitim nga Mirush Kabashi - Plak Ashik Topalli shkruar nga Fan S Noli Recituar ne Oakwille, Ontario Meeting House,14 Maj , 2011 Per me teper video te cudits...NEWS   Top Videos   Music   Classical   Listen   Funny   Fails   Artist List   Aww   Gaming   Minisode   Science   Technology   TED   TWiT   Trailers   M.M.   PBS   WSJ   AP   CSPAN   CNN   RT   Mox   TMZ   E!   ABC   CBS   Politics   Sports   ESPN   WTF   Conspiracy  

Related Uploaders:

Related Playlists:
60 Popular Fan S. Noli Videos
17 Albanian folklore
106 Popular Andrea Noli Videos
56 Personazhe
158 Popular José Rizal & Noli me tangere videos
5 POEZI & POEMA
150 Popular Noli me tangere & José Rizal videos
7 World Tour of Music!!!
166 Popular Noli me tangere & José Rizal videos
38 Çudira Shqiptare
182 Popular José Rizal & Noli me tangere videos
4 American Tango
52 Fans
76 Old'z GOLD
77 America's Got Talent(AGT)
107 Michael tributes
3 Korça ime
192 DUCTING
165 3
159 otros
197 air diffuser sizing
179 More Music
100